Etuovi: Vanhat ilmoitukset, ostotoimeksianto ja toteutuneet asuntokaupat 2018

Etuovi on Suomen suosituin asunnonvälityspalvelu, joka tarjoaa monipuolisia työkaluja niin asuntokauppojen tekijöille kuin etsijöillekin. Sen avulla voit selata vanhoja asuntoilmoituksia, jättää ostotoimeksiantoja ja saada tietoa toteutuneista asuntokaupoista vuonna 2018.

Vanhat ilmoitukset

Etuoven vanhojen ilmoitusten selaaminen on erinomainen tapa saada käsitys alueen asuntojen tarjonnasta ja hintatasosta. Voit etsiä eri kaupunkien ja kuntien vanhoja ilmoituksia, ja lajitella niitä esimerkiksi asunnon tyypin, koon tai hinnan perusteella.

Vanhojen ilmoitusten kautta voit nähdä, kuinka kauan asunnot ovat olleet myynnissä ja onko niiden hintaa laskettu. Tämä auttaa sinua saamaan käsityksen siitä, kuinka nopeasti asunnot yleensä menevät kaupaksi ja millainen neuvotteluvara myyjällä voi olla.

Ostotoimeksianto

Ostotoimeksianto on hyödyllinen työkalu, jos et löydä itsellesi sopivaa asuntoa Etuoven ilmoituksista. Voit jättää ostotoimeksiannon, jossa kerrot toiveesi unelmiesi asunnosta. Tämän jälkeen Etuovi lähettää sinulle ilmoituksia, kun sopivia kohteita tulee myyntiin.

Ostotoimeksianto on erityisen hyödyllinen, jos etsit harvinaisempaa asuntotyyppiä tai haluat asunnon tietyltä alueelta, jolla tarjontaa on vähän. Pääset nopeasti reagoimaan uusiin ilmoituksiin ja olemaan ensimmäisten joukossa, jotka saavat tiedon uudesta asunnosta.

Toteutuneet asuntokaupat 2018

Etuoven tarjoama tieto toteutuneista asuntokaupoista vuonna 2018 on arvokasta tietoa sekä myyjille että ostajille. Voit nähdä, millä hintatasolla asuntoja on myyty ja kuinka nopeasti ne ovat menneet kaupaksi.

Toteutuneet asuntokaupat voivat auttaa sinua asettamaan realistisen hintapyynnön, jos olet myymässä asuntoa. Sinun ei tarvitse arvailla, millä hinnoilla vastaavat asunnot ovat menneet kaupaksi, vaan voit perustaa päätöksesi konkreettisiin toteutuneisiin kauppoihin.

Jos olet ostamassa asuntoa, toteutuneet kaupat voivat antaa sinulle osviittaa alueen hintatasosta ja siitä, kuinka nopeasti haluamasi tyyppiset kohteet menevät kaupaksi. Tämä tieto auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä ja neuvottelemaan oikeanlaisen hinnan.

Päätelmä

Etuovi tarjoaa monipuolisia työkaluja niin asunnon myyjille kuin ostajillekin. Sen avulla voit tutkia vanhoja asuntoilmoituksia, jättää ostotoimeksiantoja ja saada hyödyllistä tietoa toteutuneista asuntokaupoista vuonna 2018.

Oli tavoitteenasi sitten löytää uusi koti tai myydä nykyinen asunto, Etuovi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ammattimaisella ja käyttäjäystävällisellä palvelullaan.

Ofte stillede spørgsmål

Mihin voin tarkastella vanhoja ilmoituksia Etuovi-sivustolla?

Voit tarkastella vanhoja ilmoituksia Etuovi-sivustolla “etuovi vanhat ilmoitukset” -osiossa. Löydät tästä osiosta aiemmin julkaistut ilmoitukset, jotka eivät enää ole voimassa.

Mitä tarkoittaa Etuovi ostotoimeksianto?

Etuovi ostotoimeksianto tarkoittaa tilannetta, jossa joku asiakas antaa Etuovelle toimeksiannon etsiä tiettyä asuntoa hänen puolestaan. Asiakas kertoo toimeksiannossaan tarkat kriteerit, ja Etuovi pyrkii löytämään sopivan asunnon heidän puolestaan.

Miten voin nähdä myydyt asunnot Etuovi-sivustolla?

Voit tarkastella myytyjä asuntoja Etuovi-sivustolla valitsemalla “myydyt asunnot etuovi” hakuehtoja asetettaessa. Tämä näyttää kaikki Etuovi-sivustolla ilmoitetut myydyt asunnot.

Kuinka voin lisätä ilmoituksen asuntoni hinnasta Etuovi-sivustolle?

Voit lisätä ilmoituksen asuntoni hinnasta Etuovi-sivustolle valitsemalla “etuovi ilmoitus hinta” -vaihtoehdon joko asunnon myynti- tai vuokrailmoitukselle. Sinun tulee täyttää hinnan kohta ilmoituslomakkeessa ja se julkaistaan ilmoituksen yhteydessä.

Miten saan asuntoilmoituksen näkyviin Etuovi-sivustolla?

Jotta asuntoilmoitus näkyy Etuovi-sivustolla, sinun tulee luoda käyttäjätili, täyttää ilmoituslomake tiedoilla ja maksaa julkaistavasta ilmoituksesta. Kun kaikki tiedot on täytetty ja maksu on suoritettu, asuntoilmoitus julkaistaan Etuovi-sivustolla.

Miten löydän tietoa asuntojen hintatiedoista Etuovi-sivustolta?

Voit löytää tietoa asuntojen hintatiedoista Etuovi-sivustolta valitsemalla “asunto hintatiedot” -osion hakukriteereissä. Tämä näyttää sinulle ajantasaiset hintatiedot alueella, jonka olet valinnut.

Onko mahdollista nähdä toteutuneita asuntokauppoja Etuovi-sivustolla?

Kyllä, voit nähdä toteutuneita asuntokauppoja Etuovi-sivustolla valitsemalla “toteutuneet asuntokaupat 2018” -osion vuoden valikosta. Tämä antaa sinulle tietoa toteutuneista asuntokaupoista kyseisenä vuonna.

Mitä muita vuosia voin tarkastella toteutuneista asuntokaupoista Etuovi-sivustolla?

Etuovi-sivustolta voit tarkastella toteutuneita asuntokauppoja myös muilta vuosilta, ei pelkästään 2018. Vuosivalinta näkyy sivustolla ja voit valita haluamasi vuoden. Voit näin verrata ja seurata asuntokauppojen kehitystä eri vuosien välillä.

Onko Etuovi-sivustolla muita hyödyllisiä toimintoja asunnon etsimiseen?

Kyllä, Etuovi-sivustolla on monia muita hyödyllisiä toimintoja asunnon etsimiseen. Voit asettaa erilaisia hakuehtoja, tallentaa suosikkikohteita ja vastaanottaa ilmoituksia uusista kohteista. Nämä toiminnot auttavat sinua löytämään sopivan asunnon nopeammin ja helpommin.

Onko Etuovi-sivuston palvelut maksullisia?

Kyllä, jotkin Etuovi-sivuston palvelut ovat maksullisia. Esimerkiksi asuntoilmoituksen julkaiseminen ja eräät lisätoiminnot saattavat edellyttää maksua. Hinnat ja palvelumuodot voivat vaihdella, joten tarkista Etuovi-sivustolta ajantasaiset tiedot maksullisista palveluista.

Artiklen Etuovi: Vanhat ilmoitukset, ostotoimeksianto ja toteutuneet asuntokaupat 2018 har i gennemsnit fået 4.1 stjerner baseret på 40 anmeldelser