Exit sarja wikipedia

Exit (televisiosarja) – Wikipedia

Exit on norjalainen tositapahtumiin perustuva draama-sarja. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin Norjassa 27. syyskuuta 2019 ja toinen kausi 5.

Exit (suomalainen televisiosarja) – Wikipedia

Exit on C More -suoratoistopalvelussa syksyllä 2022 julkaistu suomalainen draamasarja, joka perustuu samannimiseen norjalaiseen draamasarjaan.

Exit (täsmennyssivu) – Wikipedia

Exit (täsmennyssivu) ·, suomalainen gospel-yhtye ·, Exit-yhtyeen ensimmäinen albumi ·, Rotten Sound -yhtyeen albumi ·, norjalainen draamasarja ·, suomalainen …

Exit (televisiosarja) – Wikiwand

Exit on norjalainen tositapahtumiin perustuva draama-sarja. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin Norjassa 27. syyskuuta 2019 ja toinen kausi 5.

Exit on norjalainen tositapahtumiin perustuva draama-sarja. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin Norjassa 27. syyskuuta 2019 ja toinen kausi 5. maaliskuuta 2021. Ohjelma perustuu neljän norjalaisen finanssihain haastatteluihin heidän elämästään. Sarja kertoo heidän arjestaan huumeiden, prostituution, juhlimisen, väkivallan, loputtoman rahan ja pahoinvoinnin keskellä. Kohusarja on herättänyt niin kritiikkiä kuin ylistystä ympäri maailman ja teki Norjassa uuden striimausennätyksen.

Exit – Wikidata

Wikipedia(5 entries) · dewiki Exit (Fernsehserie) · fiwiki Exit (televisiosarja) · nlwiki Exit (televisieserie) · nowiki Exit (TV-serie) · svwiki Exit (TV-serie) …

norwegian TV series

Exit (TV Series 2019– ) – IMDb

Exit: With Simon J. Berger, Agnes Kittelsen, Tobias Santelmann, Pål Sverre Hagen. A dark drama series based on true stories from Norway’s financial scene.

Rahaan ja sikailuun keskittyvän Exit-sarjan … – Arvopaperi

Rahaan ja sikailuun keskittyvän Exit-sarjan suomalaisversioon ollut tunkua finanssimaailman sisäpiiristä – ”Suomalaisilla on rohkeus kohdallaan” | Arvopaperi

4.2.2022 — Wikipedia. Lukuaika noin 3 min. Norjalaisesta Exit-draamasarjasta ollaan parhaillaan tekemässä suomalaista versiota.

Loputtoman rahan yliampuvasta elämäntyylistä kertova draamasarja Exit saa syksyllä suomalaisversion. Tuottaja kertoo, että sarjan tekijät ovat saaneet Suomesta yllättävän paljon yhteydenottoja ihmisiltä finanssimaailman keskiössä.

Exit | Yle Areena

Uusi kausi 2.3. alkaen. Norjalainen draamasarja tarjoaa ainutlaatuisen näkymän uusrikkaiden Norjan varjoisalle puolelle. Neljä oslolaista finanssihaita …

Uusi kausi 2.3. alkaen. Norjalainen draamasarja tarjoaa ainutlaatuisen näkymän uusrikkaiden Norjan varjoisalle puolelle. Neljä oslolaista finanssihaita, Adam, Henrik, Jeppe ja William, ovat monimiljonäärejä ja perheenisiä, mutta he himoitsevat myös huumeita, väkivaltaa, seksiä ja sisäpiirikauppoja. Heillä on kaikkea, mutta elämä ei oikein tunnu miltään ilman pientä lisäjännitystä. Ohjelma sisältää materiaalia, joka voi järkyttää herkimpiä katsojia. // Tilaa muistutukset uusista jaksoista: lataa Areena-sovellus puhelimeesi, kirjaudu sisään ja tilaa ilmoitukset kellokuvakkeesta.

Jarkko Lahti – Seiska

Tässä ovat kohutun Exit Suomi -sarjan tähdet – “Suomessa ei olla sikailun ja perseilyn ulkopuolella”. 25.02.2022 22:00.

Keywords: exit sarja wikipedia