Myytävät asunnot Hirvensalossa – Etuovi Hirvensalossa – Hirvensalo Turussa

Hirvensalon kaupunginosa Turussa tarjoaa upeita asumismahdollisuuksia luonnonläheisessä ympäristössä. Tämä saari Turun länsipuolella sijaitseva kaupunginosa tarjoaa asukkailleen rauhallisen ympäristön ja monipuoliset palvelut. Hirvensalosta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut, kuten koulut, päiväkodit, kaupat ja terveyskeskus. Siksi Hirvensalo onkin erityisen houkutteleva alue asumiseen.

Myytävät asunnot Hirvensalossa

Hirvensalossa on monia myytäviä asuntoja, jotka tarjoavat ihanteellisen kodin erilaisille tarpeille ja budjeteille. Etuovi Hirvensalossa on tunnettu kiinteistönvälityssivusto, jolla voit löytää laajan valikoiman myytäviä asuntoja Hirvensalosta.

Asumisen vaihtoehdot Hirvensalossa ovat monipuoliset. Alueelta löytyy erikokoisia ja erityyppisiä asuntoja, kuten omakotitaloja, rivitaloja, kerrostaloja ja paritaloja. Riippumatta siitä, etsitkö uutta kotia perheellesi tai unelmiesi kesämökkiä, Hirvensalosta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Etuovi Hirvensalossa tarjoaa myös hyvän valikoiman eri hintaluokan asuntoja. Voit löytää edullisia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille tai sijoittajille sekä laadukkaita ja ylellisiä asuntoja vaativammille ostajille. Tästä syystä Etuovi on suosittu sivusto, kun etsitään myytäviä asuntoja Hirvensalosta.

Hirvensalo Turussa

Hirvensalo sijaitsee vain noin 8 kilometrin päässä Turun keskustasta, mikä tekee alueesta houkuttelevan asuinpaikan Turun työssäkäyville asukkaille. Turun keskustan palvelut, kuten kaupat, ravintolat ja kulttuuritarjonta, ovat helposti saavutettavissa Hirvensalosta. Lisäksi Hirvensalossa on oma satama, josta pääset kätevästi saaristoon nauttimaan merellisestä ilmapiiristä.

Myytävät asunnot Hirvensalossa – Etuovi Hirvensalossa

Yhteenvetona, Hirvensalo Turussa tarjoaa upeat mahdollisuudet asumiseen luonnonläheisessä ja rauhallisessa ympäristössä. Etuovi Hirvensalossa tarjoaa laajan valikoiman myytäviä asuntoja, joiden joukosta löydät varmasti unelmiesi kodin. Tutustu Etuovi Hirvensalossa -sivustoon ja löydä uusi kotisi Hirvensalosta!

Myytävät asunnot Hirvensalossa – Etuovi Hirvensalossa
Asuntotyyppi Hinta Pinta-ala
Omakotitalo 420 000€ 180 m²
Rivitalo 250 000€ 120 m²
Kerrostalo 150 000€ 80 m²
Paritalo 320 000€ 160 m²

“Hirvensalo on ihanteellinen paikka asua, jos arvostat luontoa ja rauhallista ympäristöä samalla kun haluat säilyttää hyvät kulkuyhteydet kaupungin keskustaan.” – Asukas

Ofte stillede spørgsmål

Mitä tarkoittaa “myytävät asunnot Hirvensalo”?

“Myytävät asunnot Hirvensalo” tarkoittaa asuntoja, jotka ovat myynnissä alueella nimeltä Hirvensalo.

Mitä on Etuovi Hirvensalo?

Etuovi Hirvensalo on kiinteistöjen ja asuntojen verkkopalvelu, jossa voi hakea Hirvensalolta myytäviä asuntoja.

Missä Hirvensalo sijaitsee?

Hirvensalo sijaitsee Turun kaupungissa.

Millaisia asuntoja Hirvensalossa on myynnissä?

Hirvensalossa on myynnissä erilaisia asuntoja, kuten omakotitaloja, kerrostaloasuntoja ja rivitaloasuntoja.

Mitkä ovat Hirvensalon suosituimmat asuinalueet?

Hirvensalon suosituimpia asuinalueita ovat esimerkiksi Hirvensalon keskusta, Majakkaranta ja Pansio.

Kuinka paljon myytävät asunnot Hirvensalossa yleensä maksavat?

Myytävien asuntojen hinnat Hirvensalossa vaihtelevat suuresti, riippuen asunnon koosta, sijainnista ja kunnosta. Yleisesti ottaen asuntojen hinnat Hirvensalossa ovat hieman korkeammat kuin Turun keskustan alueella.

Millaisia palveluita Hirvensalosta löytyy?

Hirvensalosta löytyy muun muassa päiväkoteja, kouluja, ruokakauppoja, terveyskeskus ja kirjasto. Alueella on myös hyviä ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksia.

Onko Hirvensalo hyvä asuinalue perheille?

Kyllä, Hirvensalo on suosittu asuinalue perheille. Alueelta löytyy monipuoliset palvelut, hyvät ulkoilumahdollisuudet ja rauhallinen asuinympäristö.

Onko Hirvensalossa hyvät liikenneyhteydet?

Kyllä, Hirvensalossa on hyvät liikenneyhteydet. Alueelta on bussiyhteydet Turun keskustaan ja lähialueille. Autolla pääsee helposti Turun keskustaan ja muihin Turun eteläisen alueen kohteisiin.

Millaisia maisemia Hirvensalossa on?

Hirvensalossa voi nauttia kauniista luonnon maisemista, sillä alue sijaitsee meren läheisyydessä. Alueella on myös hyviä ulkoilualueita, kuten luontopolut ja ranta-alueet.

Artiklen Myytävät asunnot Hirvensalossa – Etuovi Hirvensalossa – Hirvensalo Turussa har i gennemsnit fået 4.1 stjerner baseret på 10 anmeldelser