Myytävät asunnot Leppävaarassa – Tutustu Adjutantinkatu 1:n tarjontaan

Leppävaara on yksi Espoon suosituimmista asuinalueista. Alue tarjoaa monipuolisia palveluita, hyviä liikenneyhteyksiä ja kaunista luontoa. Leppävaarassa on myös laaja valikoima myytäviä asuntoja. Tässä artikkelissa keskitymme erityisesti Adjutantinkatu 1:n tarjontaan.

Leppävaara – Ihanteellinen asuinalue

Leppävaara sijaitsee Espoon keskustan tuntumassa ja on erinomainen vaihtoehto niin perheille kuin yksineläjille. Alueella on useita päiväkoteja, kouluja ja leikkipuistoja. Leppävaaran uimahalli ja urheilupuisto tarjoavat monipuolisia liikuntamahdollisuuksia.

Rauhallisesta asuinalueesta huolimatta Leppävaarasta löytyy myös vilkasta kaupunkielämää. Kauppakeskus Sello tarjoaa laajan valikoiman ostosmahdollisuuksia ja erilaisia ravintoloita. Lisäksi alueella järjestetään erilaisia tapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden.

Myytävät asunnot Leppävaarassa

Leppävaarassa on lukuisia kiinteistönvälittäjiä, jotka tarjoavat laaja-alaisesti myytäviä asuntoja eri hintaluokissa. Leppävaaralle tyypillisesti tarjolla on sekä kerrostalo- että omakotitaloasuntoja. Asuntojen koot vaihtelevat pienistä yksiöistä suurempiin perheasuntoihin.

Leppävaarassa asuntojen hinnat vaihtelevat alueittain ja asunnon ominaisuuksista riippuen. Adjutantinkatu 1 on yksi Leppävaaran kauniimmista ja halutuimmista osoitteista. Tällä hetkellä Adjutantinkatu 1:stä on tarjolla useita erilaisia myytäviä asuntoja.

Adjutantinkatu 1:n tarjonta

Leppävaaran Adjutantinkatu 1 sijaitsee lähellä juna-asemaa ja palveluita. Alueella on rauhallinen asuinympäristö ja hyvät yhteydet niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin.

Adjutantinkatu 1:n myynnissä olevat asunnot ovat moderneja ja hyvin suunniteltuja. Suurimmassa osassa asunnoista on parveke tai piha, josta avautuu kaunis näkymä ympäröivään luontoon. Asunnot ovat valoisia ja tilavia, ja niissä on huomioitu nykyaikainen asumismukavuus.

Ominaisuudet ja hinnat

Asunnon tyyppi Pinta-ala (m²) Hinta (€)
Kaksio 45 250 000
Kolmio 75 350 000
Neljä huonetta 95 450 000

Adjutantinkatu 1:n asuntojen hinnat vaihtelevat asunnon koon ja sijainnin mukaan. Kaksioista neljän huoneen asuntoihin, tarjolla on erilaisia vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Asunnot ovat suosittuja, joten nopea päätös kannattaa.

“Leppävaara tarjoaa monipuolisia asumisvaihtoehtoja ja hyvät palvelut lähellä. Adjutantinkatu 1 on erityisen kiinnostava vaihtoehto asunnonostajalle.” – Kiinteistönvälittäjä Maija Mehtälä.

Etuovi Leppävaara

Leppävaaran asuntotarjonta löytyy helposti Etuovi.com -verkkopalvelusta. Etuovi tarjoaa kattavan valikoiman myytäviä asuntoja eri puolilta Suomea. Voit tutustua Adjutantinkatu 1:n myynnissä oleviin asuntoihin Etuovessa ja ottaa yhteyttä kiinteistönvälittäjään lisätietojen saamiseksi.

Leppävaara on ihanteellinen asuinalue monipuolisten palveluiden, hyvien liikenneyhteyksien ja kauniin luonnon vuoksi. Jos olet etsimässä uutta kotia Espoosta, tutustu Adjutantinkatu 1:n tarjontaan ja löydä unelmiesi asunto Leppävaarasta.

Ofte stillede spørgsmål

Mitä tarkoittaa myytävät asunnot Leppävaara?

Myytävät asunnot Leppävaara viittaa asuntoihin, jotka ovat tällä hetkellä myynnissä Leppävaaran alueella. Leppävaara on suosittu asuinalue Espoossa, ja sieltä löytyy monipuolinen valikoima myytäviä asuntoja eri hintaluokissa.

Mistä voin löytää Leppävaaran myytävät asunnot?

Leppävaaran myytäviä asuntoja voi löytää esimerkiksi asuntohakusivustoilta, kuten Etuovi.comista. Etuovi.com tarjoaa kattavan valikoiman eri asuntoja ympäri Suomen, ja myös Leppävaaraan sijoittuvat asunnot ovat helposti löydettävissä sivustolta.

Onko Leppävaarassa suosittuja asuinalueita myytävien asuntojen osalta?

Kyllä, Leppävaara tarjoaa useita suosittuja asuinalueita, joilla on paljon myytäviä asuntoja. Esimerkiksi Adjutantinkatu 1 on yksi suosittu asuinalue Leppävaarassa, ja sieltä voi löytää monenlaisia myytäviä asuntoja eri tarpeisiin.

Mitä tietoja pitäisi tietää Adjutantinkatu 1 -asunnosta ennen ostamista?

Ennen Adjutantinkatu 1 -asunnon ostamista kannattaa selvittää muun muassa asunnon koko, huoneiden määrä, kerros, kunto ja hinta. Näillä tiedoilla voi paremmin hahmottaa, sopiiko kyseinen asunto omiin tarpeisiin ja budjettiin.

Millaisia myytävä asuntoja Leppävaaran alueella yleensä löytyy?

Leppävaarasta löytyy monenlaisia myytäviä asuntoja, kuten kerrostaloasuntoja, rivitaloasuntoja ja omakotitaloja. Asuntoja on tarjolla eri kokoisia ja erilaisilla ominaisuuksilla, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Kuinka paljon myytävät asunnot Leppävaarassa yleensä maksavat?

Myytävien asuntojen hinnat Leppävaarassa vaihtelevat suuresti asunnon ominaisuuksista ja koosta riippuen. Hinnat voivat liikkua useista kymmenistä tuhansista euroista aina satoihin tuhansiin euroihin.

Onko Leppävaaran alueella hyvät liikenneyhteydet?

Kyllä, Leppävaarassa on hyvät liikenneyhteydet niin julkisilla liikennevälineillä kuin autolla liikuttaessa. Alueelta on helppo matkustaa esimerkiksi Helsingin keskustaan tai muihin lähialueisiin.

Mitä palveluita Leppävaara tarjoaa asukkailleen?

Leppävaara tarjoaa monipuolisia palveluita, kuten kauppoja, ravintoloita, urheilumahdollisuuksia ja kulttuuritapahtumia. Alueella on myös hyvät koulutus- ja terveyspalvelut.

Miten voin asettaa hakuehtoja Etuovi.comissa Leppävaaran myytäviä asuntoja etsiessäni?

Voit asettaa hakuehtoja Etuovi.comin hakutoiminnossa, jossa voit esimerkiksi valita haluamasi asunnon sijainnin, hinnan, pinta-alan ja huonemäärän. Näin voit rajata hakutuloksia ja löytää helpommin juuri sinulle sopivat myytävät asunnot Leppävaarasta.

Näytätkö minulle esimerkki-ilmoituksen myytävästä asunnosta Leppävaarassa?

Tässä on esimerkki-ilmoitus myytävästä asunnosta Leppävaarassa: “Adjutantinkatu 1, Espoo – Kerrostalo – 2h + k + s – 49 m² – Hinta: 230 000 €”. Tämä asunto sijaitsee suositulla alueella Leppävaarassa ja tarjoaa kahden huoneen, keittiön ja saunan lisäksi myös hyvät yhteydet palveluiden ääreen.

Artiklen Myytävät asunnot Leppävaarassa – Tutustu Adjutantinkatu 1:n tarjontaan har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 8 anmeldelser